Lesvormen 

  kinderen   

Voor kinderen vanaf 6 jaar worden reguliere vioollessen aangeboden. Dit zijn wekelijkse lessen waarbij er rekening wordt gehouden met de basisschoolvakanties en vrije dagen. De lessen zijn privé of in een enkel geval met twee leerlingen, indien gewenst. Er worden jaarlijks concertjes georganiseerd, soms informeel, soms op een ludieke plek of voor een bijzondere gelegenheid. Daarnaast wordt een paar maal per seizoen gezamenlijk een inspirerend concert bezocht.

Tarieven voor 2019-2020 

Voor sommige  tieners geldt dat inspiratie en motivatie vaak een boost nodig heeft. Soms kan een alternatief (niet-klassiek) repertoire helpen om door te zetten.  Maar ook het vooruitzicht van concertbezoek en ludieke acties kan de motivatie prikkelen. Welkom!

Tarieven voor 2019-2020

  tieners 

©strijkgoed.com

 volwassenen  

Absolute beginner, speel je al jaren of ben je een recidivist? Op alle niveaus kun je jezelf ontwikkelen. Met een drukke baan en/of jonge kinderen is het soms lastig wekelijks te komen. Een leskaart biedt dan uitkomst. Ook beginnende of gevorderde gepensioneerden zijn van harte welkom: het is wetenschappelijk bewezen dat muziek maken  goed is voor de flexibiliteit van lijf en geest...maar dat wisten we stiekem natuurlijk al lang..

Tarieven 2019-2020

  Korte kleutervioolcursus   

Kan je kleuter niet wáchten tot hij/zij mag beginnen met vioolspelen of twijfel je of viool het juiste instrument is voor jouw kind? In een korte kennismakingscursus van 10 lessen  leren kleuters  op speelse wijze de eerste beginselen van het vioolspel. 

Tarieven voor 2019-2020

Workshops & strijkkwartet akademie

Coaching voor jouw bestaande ensemble, een tango workshop of een een cursus strijkkwartet spelen? Gewoon doen! Op aanvraag.

©strijkgoed